Wat kan ik voor jou betekenen in coaching?

Als coach stel ik vooral veel vragen, vragen die je verwonderen, vragen die je aan het denken zetten, vragen die je in beweging brengen. Het doel van de coaching kan betrekking hebben op persoonlijke groei, competenties en (professionele) vaardigheden maar deze kan ook algemeen van aard zijn, zoals het nastreven van meer welzijn of welbevinden.

Groei

Coaching geeft inzicht in waar blinde vlekken zitten, die vaak onderliggende patronen belemmeren. Door dit samen te onderzoeken, onder meer aan de hand van gesprekken en observaties, ontstaat ruimte voor groei.

Intuïtief

Mijn stijl van coachen is vooral intuïtief. Ik werk met mijn waarneming. Dat wat ik zie, hoor en voel, spreek ik uit. Altijd met respect, vanuit positiviteit en bovenal eerlijk. Daarnaast schroom ik niet om de diepte in te gaan en de nodige humor in te zetten.

Coachvormen:

  • Persoonlijke coaching
  • Wandelcoaching; met de natuur als inspiratiebron. Bijna altijd kom je in de natuur elementen tegen die je mogelijkheden, oplossingen en alternatieven laten zien voor je coachvraag waarmee je aan het werk bent. Daarnaast heeft de groene, natuurlijke buitenomgeving een rustgevend en positief effect op je gezondheid, concentratie, stressniveau en algehele welbevinden
  • Teamcoaching
  • Intervisiebegeleiding

Afhankelijk van de hulpvraag, creëren we samen een coachtraject op maat.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vingerhoets Coaching is een praktijk voor coaching en assessment gevestigd in Tilburg.