Wie ben ik?

Hallo, ik ben Esther Vingerhoets. In 1999 afgestudeerd aan de Pedagogische academie in Tilburg. Ik ben zo’n 16 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs als leerkracht en als directielid. Daarnaast ben ik werkzaam als bedrijfscoach bij een onderwijsorganisatie in Tilburg.

Mensen boeien mij. Wat mensen doen, hoe mensen doen en waarom mensen doen. Wat zijn hun drijfveren? Hoe ontwikkelen zij zich? Hoe komen ze (weer) in hun kracht?

Ik ben empatisch, kan me makkelijk invoelen. Ik werk vanuit herkenning en erkenning. Dit zorgt voor verbinding, van waaruit groei kan ontstaan.

Mijn kracht: ik kan goed analyseren en bepalen waar het hittepunt of de kern van iemands verhaal zit. Daarvoor gebruik ik al mijn zintuigen. Ik sta volledig aan. Hierdoor krijg ik snel inzicht in (belemmerende) gedragspatronen, overtuigingen en de pijn.

Ik ben een coach die kritisch bevraagt, spiegelt en samen reflecteert. Maar ook ruimte geeft, stil kan zijn en haar intuïtie gebruikt. Vanuit het geloof dat wat je aandacht geeft, groeit.

Bij alles wat ik doe, gebruik ik de schat aan kennis en ervaringen die ik in de loop der tijd heb opgedaan.

Bekijk ook mijn LinkedIn-profiel.